PRESSEMELDING

HISTORIEN BAK ICE SERUM

Islendingen Dr. Jon Bragi Bjarnasson, professor i bioteknologi, forsket på marine organismer i 15 år. Han hadde sin kone og medprofessor Agusta Gudmundsdottir på laget.

En dag i 1978 besøkte Dr. Bjarnason en fiskefiléteringsfabrikk på Island i embets medfør. Her fikk han se lange rader med kvinner som stod og filéterte torsk med bare hender.

OPPDAGELSEN

Hendene til disse kvinnene var ikke såre, røde og sprukne, som han ville forventet; de var tvert i mot myke og glatte! Denne oppdagelsen gjorde Dr. Bjarnason spesielt interessert i torsken fra Ishavet og dens ensymer.

De neste 30 årene brukte han og Agusta på forskning på disse ensymene, og hvordan de virket på hud og hudlidelser.

I 2001 patenterte Dr. Bjarnason Penzyme - utvunnet fra ensymer i Ishavstorsken

HVA GJØR ICE SERUM UNIK

Penzyme er den aktive ingrediensen i ICE SERUM fra Island. Dermed gjør ICE SERUM noe som de fleste hudserum og -kremer ikke kan: Den trenger igjennom basalcellemembranen, og ned i underhuden, der styrkning av collagen og elastin skjer. Virkningen synes.

BRUK

ICE SERUM brukes på ren hud en eller to ganger om dagen. Ørlite serum skal til for å dekke ansikt og hals.

Nå får ikke bare overhuden din pleie - du bygger også opp collagen og elastin underifra. Etter få ukers bruk kan du både se og føle forskjell; huden blir fastere, glattere, gjennomfuktet og ser dermed friskere og yngre ut.

FRISK OG FAST HUD SER YNGRE UT!

ICE SERUM inneholder selvfølgelig ingen parabener, oljer, parfymer eller andre skadelige stoffer. Hele fiskeindustrien på Island er erklært økologisk.

De aktive stoffene i ICE SERUM er Penzyme og Hyaluronsyre.

FORHANDLERE

ICE SERUM er på vei ut til hudpleieklinikker i Norge i øyeblikket, men kan også bestilles på hjemmesiden www.iceserum.no.
Veil. pris for 30ml. kr. 690.-

For ytterligere kontakt:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , tlf. 92450402