INNHOLD

Ensymet Penzyme i ICE serum er utviklet fra Ishavet, der de virker ved svært lave temperaurer. Dr. Bjarnason har avdekket at ensymet han har tatt patent på 30-dobler sin aktivitet ved romtemperatur. Dette i motsetning til ensymer som finnes på landjorden, og som ikke øker sin aktivitet ved romtemperatur.

ICE Serum består av rene, aktive og effektive ingredienser som trenger ned i dermis (underhuden). Her stimulerer  ICE serum det aldrende vevet.

Det aktive virkestoffet i ICE Serum er det marine enzymet Penzyme. Det klarer å trenge igjennom den svært fete basalcelle-membranen mellom over- og underhud, der gjenoppbygging kan skje. (Hudkremer som inneholder mye vann trenger ikke ned, men blir værende i overhuden).

ICE Serum stimulerer collagen og elastin, og binder fuktigheten dypt i huden. Serumet bekjemper tørrhet, urenheter og tidlige aldringstegn.

ICE Serum er hypoallergen, og inneholder ingen tilsetningsstoffer som gir en tiltalende konsistens, duft eller farge, ei eller parabener som gjør produktet holdbart i årevis, men er uheldig for hormonbalansen din.

ET RENT OG ENKELT PRODUKT SOM BARE VIRKER.

ICE Serum inneholder kun stoffer som gjør huden godt. Hyaluronsyre er et naturlig sukkerstoff som vi allerede har i kroppen; det binder fuktigheten i huden. Ingen parfymer eller parabener er tilsatt ICE serum.

ICE Serum Inneholder

Glycerin, Aqua, Penzyme, Ethanol (<1%), carbomer="" p="">

Sodium hyaluronate, Tromethamine.


ICE Serum er ikke testet på dyr.

ICE Serum inneholder Penzyme, som er patentert i 25 land

US patent 6.846.485